Ca în orice ramură a producției, pe lângă produsele de calitatea I, ai și produse de calitatea a II- a sau chiar a III-a pe care nu le poți comercializa. După ce mai multe cliente ne-au spus că și-ar dori să avem și ceva conserve pentru iarnă, Bogdan a venit cu minunata idee să procesăm fructele și legumele pe care nu le putem vinde, pentru că animalele din micuța noastră fermă deja s-au săturat de gogoșari și cartofi, iar pentru consumul nostru deja depășeam numărul de borcane pe care le facem.
Astfel că din 2018, am început să vindem și borcane de zacuscă, dulceață și murături. Dacă la început pregăteam doar variantele clasice ( Zacuscă de vinete, fasole, hribi, bulion, dulceață de căpșuni, piersici, vișine etc) după rețetele bunicii, cu timpul ne-am dezvoltat gama de produse la diverse sosuri, ketchup de casă, dulceață de ardei iute, de ceapă, gogoșari în muștar etc.
Pentru că cererea a fost tot mai mare iar capacitatea noastră de producție limitată, în 2020 am reușit să accesăm fonduri europene și să renovăm și să extindem laboratorul de procesare, obținând toate autorizațiile necesare comercializării de fructe și legume procesate.
Mai apoi am început să participăm la diverse târguri de producători, atât locale cât și nationale, produsele noastre ajungând în toată România, dar și în Europa.